Uteterminen 2018 i Örebro, Idrott!

Nu startar Knatteskutts utetermin!

Anmälan till Knatteskutts utetermin är fortfarande öppen!

Fem tillfällen mellan v.18-22 träffas vi utomhus och provar olika idrotter med roliga övningar och lekar. Läs mer om uteterminen under ”Vad är Knatteskutt”.

Dag, tid och plats för uteterminen presenteras i den gröna rutan till höger alternativt längst ner om du använder mobil enhet/surfplatta.

Följ oss gärna på Facebook!

Uteterminen hålls på skolans område, samling vid gymnastiksalen.

Höstterminen 2018 i Örebro, Idrott!

Anmälan till höstens termin är öppen!

Höstterminenn startar v. 37. Håll utkik för mer information.

Häng med på åtta roliga inomhusaktiviteter med flera glada Knatteskuttsäventyr!

Följ oss gärna på Facebook!

 

Linnea Östling

Huvudledare

Jag har tränat olika sporter hela mitt liv, allt från fotboll, innebandy, dans, friidrott, löpning, gymnastik och gym. Jag är positiv, glad, aktiv och trivs med att leda och träna barn och ungdomar.
Jag är utbildad innebandytränare för barn upp till 12 år. Jag har tränat knatteligan och innebandylekis/tjejligan i 2 år. Jag är även utbildad instruktör i polerande och instruerar i det.

Jag ser mycket fram emot en spännande termin tillsammans med era barn.

Välkommen!Disa Hallonqvist

Huvudledare

Jag har idrottat i hela mitt liv, fotboll är det jag har spelat mest men idrott har alltid varit en stor del av mitt liv. Nu pluggar jag sam idrott på gymnasiet och jag trivs superbra.

Jag har jobbat på fotbollsskola. Jag har även jobbat på kollo där jag hade ansvar för många barn och hittade på olika aktiviteter. Jag har också hjälpt till med ett ungdomslag i min klubb vilket har gett mig mycket erfarenhet. Jag älskar idrott och jag ser fram emot en härlig termin tillsammans med alla barn.

Välkommen!