Knatteskutt på Brukets skola kl. 17.30-18.15 och på Sörbyängens skola kl 09.00-09.45 pågår till vecka 16.

Vårterminen 2018 i Örebro, Idrott!

Nu startar äntligen Knatteskutt!

Har du glömt att anmäla dig? Ingen fara, vi har ett fåtal platser kvar.

Dag, tid och plats och pris för våren ser du i den gröna rutan till höger alternativt längst ner om du använder mobil enhet/surfplatta.

Följ oss gärna på Facebook!

 

Linnea Östling

Huvudledare

Jag har tränat olika sporter hela mitt liv, allt från fotboll, innebandy, dans, friidrott, löpning, gymnastik och gym. Jag är positiv, glad, aktiv och trivs med att leda och träna barn och ungdomar.
Jag är utbildad innebandytränare för barn upp till 12 år. Jag har tränat knatteligan och innebandylekis/tjejligan i 2 år. Jag är även utbildad instruktör i polerande och instruerar i det.

Jag ser mycket fram emot en spännande termin tillsammans med era barn.

Välkommen!Disa Hallonqvist

Huvudledare

Jag har idrottat i hela mitt liv, fotboll är det jag har spelat mest men idrott har alltid varit en stor del av mitt liv. Nu pluggar jag sam idrott på gymnasiet och jag trivs superbra.

Jag har jobbat på fotbollsskola. Jag har även jobbat på kollo där jag hade ansvar för många barn och hittade på olika aktiviteter. Jag har också hjälpt till med ett ungdomslag i min klubb vilket har gett mig mycket erfarenhet. Jag älskar idrott och jag ser fram emot en härlig termin tillsammans med alla barn.

Välkommen!