Idrott?
kn_sports_trans
Funderar du på Knatteskutt Idrott? Kolla i listan!
 
Dans?
Breakdance
Funderar du på Knatteskutt Dans? Kolla i listan!
Tävling

Följ oss på Facebook, Instagram eller Twitter för att ta del av roliga tävlingar med chans att vinna fina produkter från vår webb-shop.

 
Facebook
 

 
 

 

Information till anmälda inför terminsstarten.

Sista dagen för kostnadsfri avbokning är den 1 september. Önskar du avboka ditt barn plats gör du detta enklast genom att logga in med dina personliga inloggningsuppgifter på www.knatteskutt.se/login och följer avbokningsprocessen. Observera att din avbokning först har gått igenom då du mottagit en bekräftelse på din avbokning per e-post.

Välkommen till en ny termin!

På Knatteskutt får barn i åldrarna 3-7 år chans att prova olika idrotter eller dansstilar under lekfulla och avslappnade former. Hos oss är alla barn välkomna och vi finns i din närhet. Knatteskutt fokuserar på motorisk inlärning och utveckling i grupp.

Barnen tränar en gång i veckan och grupperna delas in efter ålder. Alla våra ledare har genomgått Knatteskutts Barnledarutbildning och planeringen av varje tillfälle har gjorts av våra erfarna idrottspedagoger. Allt för att du som vuxen ska känna dig trygg när ditt barn börjar hos oss.

Välkommen med din anmälan! Begränsat antal platser - först till kvarn.

 

 

 

 

Massbild kaniner 1 NY

Knatteskutt arrangeras av Svenska Idrottsfrämjandet