Idrott?
kn_sports_trans
Funderar du på Knatteskutt Idrott? Kolla i listan!
 
Dans?
Breakdance
Funderar du på Knatteskutt Dans? Kolla i listan!
Facebook
 

 
 

 

Barnaktiviteter för nyfikna barn!

Info om utomhuspass VT16!

Vid de tillfällen som ni ska vara utomhus och ha era knatteskuttpass så samlas grupperna generellt utanför den ordinarie knatteskutthallen.

 

Torsdag 28 april öppnar anmälan för höstterminen 2016
Begränsat antal platser - Först till kvarn.

 

 

 

Knatteskutts idrott- och dansaktiviteter

Så här fungerar det

På Knatteskutt får barn i åldrarna 2-7 år (2009-2014) prova olika idrotter eller dansstilar under lekfulla och avslappnade former. Barnet behöver inte ha fyllt tre år för att kunna anmälas till Knatteskutts aktiviteter, att vara född senast 2014 räcker. Barn födda 2015 får vänta till vårens termin 2017. Alla barn födda 2013-2014 skall ha en ombytt vuxen med under varje aktivitet.

Dag, tid och plats
Barnen är på Knatteskutt en gång i veckan (40-50 minuter, beroende på ålder). I dagsläget har vi tyvärr inget klart besked angående dag, tid och plats då vi inte har fått halltiderna helt bekräftade av lokalbokningen ännu. Så snart tiderna bekräftats lägger vi upp detta på hemsidan. I mitten på augusti skall detta vara klart och anmälda barn meddelas då.

Du är välkommen att redan nu anmäla ditt barn och när vi får hallbekräftelserna och placerat alla anmälda barn i grupper efter ålder får du ett mail och sms om dag, tid och plats. Passar inte dagen, tiden eller platsen kan du byta grupp i mån av plats eller avboka platsen kostnadsfritt fram till den 29 augusti kl. 23.59.Både avbokning och byte av grupp kan du enkelt göra själv senare genom att logga in på: www.knatteskutt.se/login med de inloggningsuppgifterna du får när du gjort en anmälan.

Pris
Priset för din stad ser du i rutan till höger i bild på denna sida.

Alla betalar prova-på-avgiften, oavsett om barnet medverkat tidigare. Denna summa står för terminens  första tillfälle.

Adress till lokalen
Adressen till lokalen finner du i rutan till höger i bild på denna sida, i mitten på augusti. Klickar du på lokalens namn kommer en karta upp.

Terminsplanering
För att läsa om terminsplaneringen, kika i menyn under Träning -> Terminsplanering. Är du just nu inne på en idrottsstad ser du planeringen för idrott. Byt till en dansstad om du vill läsa om dansens terminsplanering och vice versa. 

Avbokning
Avbokning sker via vår hemsida: www.knatteskutt.se/login där du loggar in med dina personliga inloggningsuppgifter som du får med din anmälningsbekräftelse via e-post och med din faktura. Om du inte har dina inloggningsuppgifter tillgängliga kan du enkelt få dem skickade till dig genom att du klickar på "Glömt lösenord" på
www.knatteskutt.se/login och uppger din e-postadress.

Avbokning innan den 29 augusti kl. 23.59
Du betalar 0 kr eller får hela summan återbetald om du betalat fakturan.

Avbokning mellan den 29 augusti till 12 september
Betalar du 195 kronor i prova-på-avgift oavsett om ditt barn deltagit eller ej.

Avbokning efter den 12 september kl. 23.59
Då görs ingen återbetalning, oavsett närvaro.

Fakturan
Du får aldrig en faktura innan ditt barn tilldelats en plats i en grupp. Fakturan skickas som PDF eller hem i brevlådan beroende på vad du väljer i anmälan.
Fakturan som skickas är på det fulla beloppet, du betalar hela summan innan förfallodatumet för att inte riskera en påminnelsefaktura. Vid avbokning sker en återbetalning utefter när avbokningen skett. Dina kontouppgifter lämnar du i avbokningsprocessen.

Höstlov

Under vecka 44 har vi uppehåll

 


Fler vanliga frågor och svar hittar du i menyn under "Frågor och Svar".

Välkommen med din anmälan!

Begränsat antal platser - först till kvarn.

 

 

 

 

Massbild kaniner 1 NY

Knatteskutt arrangeras av Sweden Sport Academy