Idrott?
kn_sports_trans
Funderar du på Knatteskutt Idrott? Kolla i listan!
 
Dans?
Breakdance
Funderar du på Knatteskutt Dans? Kolla i listan!
Facebook
 

 
 

 

Barnaktiviteter för nyfikna barn!

Nu släpper vi platserna till vårens termin!

Välkommen med din anmälan!
Begränsat antal platser - Först till kvarn.

 

 

 

Knatteskutts idrott- och dansaktiviteter

Så här fungerar det

På Knatteskutt får barn i åldrarna 3-7 år (2009-2013) prova olika idrotter eller dansstilar under lekfulla och avslappnade former. Barnet behöver inte ha fyllt tre år för att kunna anmälas till Knatteskutts aktiviteter, att vara född senast 2013 räcker. Barn födda 2014 får vänta till vårens termin 2017. Alla barn födda 2013 skall ha en ombytt vuxen med under varje aktivitet.

Dag, tid och plats
Barnen är på Knatteskutt en gång i veckan (50 minuter). I dagsläget har vi tyvärr inget klart besked angående dag, tid och plats då vi inte har fått halltiderna helt bekräftade av lokalbokningen ännu. Så snart tiderna bekräftats lägger vi upp detta på hemsidan. I mitten på januari skall detta vara klart och anmälda barn meddelas då.

Du är välkommen att redan nu anmäla ditt barn och när vi får hallbekräftelserna och placerat alla anmälda barn i grupper efter ålder får du ett mail och sms om dag, tid och plats. Passar inte dagen, tiden eller platsen kan du byta grupp i mån av plats eller avboka platsen kostnadsfritt fram till den 1 februari kl. 23.59.Både avbokning och byte av grupp kan du enkelt göra själv senare genom att logga in på: www.knatteskutt.se/login med de inloggningsuppgifterna du får när du gjort en anmälan.

Pris
Priset för din stad ser du i rutan till höger i bild på denna sida.

Alla betalar prova-på-avgiften, oavsett om barnet medverkat tidigare. Denna summa står för terminens två första tillfällen.

Adress till lokalen
Adressen till lokalen finner du i rutan till höger i bild på denna sida, i mitten på januari. Klickar du på lokalens namn kommer en karta upp.

Avbokning
Avbokning sker via vår hemsida: www.knatteskutt.se/login där du loggar in med dina personliga inloggningsuppgifter som du får med din anmälningsbekräftelse via e-post och med din faktura. Om du inte har dina inloggningsuppgifter tillgängliga kan du enkelt få dem skickade till dig genom att du klickar på "Glömt lösenord" på
www.knatteskutt.se/login och uppger din e-postadress.

Avbokning innan den 1 februari kl. 23.59
Du betalar 0 kr eller får hela summan återbetald om du betalat fakturan.

Avbokning mellan den 2 februari till 28 februari
Betalar du 195 kronor i prova-på-avgift oavsett om ditt barn deltagit eller ej.

Avbokning efter den 28 februari kl. 23.59
Då görs ingen återbetalning, oavsett närvaro.

Fakturan
Du får aldrig en faktura innan ditt barn tilldelats en plats i en grupp. Fakturan skickas som PDF eller hem i brevlådan beroende på vad du väljer i anmälan.
Fakturan som skickas är på det fulla beloppet, du betalar hela summan innan förfallodatumet för att inte riskera en påminnelsefaktura. Vid avbokning sker en återbetalning utefter när avbokningen skett. Dina kontouppgifter lämnar du i avbokningsprocessen.

Sportlov
Sportlovet är under olika veckor beroende på vart du bor i Sverige. Sportlovet varierar men är alltid mellan vecka 7 och vecka 11. Vilken vecka ditt barn kommer att ha uppehåll för sportlov kommer du att informeras om ytterligare inför terminsstarten samt att det kommer att uppdateras på hemsidorna var respektive område.

Påsklov
Knatteskutt kommer att ha uppehåll för påsklov vecka 12 och 13 i samtliga städer runt om i landet.

Terminsplanering
Klicka här
för att läsa om idrottsinriktningens terminsplanering.
Klicka här
för att läsa dansinriktningens terminsplanering.


Fler vanliga frågor och svar hittar du i menyn under "Frågor och Svar".

Välkommen med din anmälan!

Begränsat antal platser - först till kvarn.

 

 

 

 

Massbild kaniner 1 NY

Knatteskutt arrangeras av Sweden Sport Academy