Idrott?
kn_sports_trans
Funderar du på Knatteskutt Idrott? Kolla i listan!
 
Dans?
Breakdance
Funderar du på Knatteskutt Dans? Kolla i listan!
Tävling

Följ oss på Facebook, Instagram eller Twitter för att ta del av roliga tävlingar med chans att vinna fina produkter från vår webb-shop.

 
Facebook
 

 
 

 

Information till anmälda inför terminsstarten.

Just nu pågår gruppindelningen av barnen inför den stundande höstterminen. Har du mottagit vilken tid och plats som gäller för ditt barn men önskar byta grupp gör du det genom att logga in med dina personliga inloggningsuppgifter,  som du finner i ditt första bekräftelsemail, på www.knatteskutt.se/login. Där kan du sedan se om det finns plats ledig i gruppen du önskar byta till samt flytta över ditt barn till den aktuella gruppen.

Har du ännu inte fått information om tid och plats för ditt barn kommer du få detta skickat till dig inom två veckor. Vi ber dig avvakta besked om gruppindelningen då du kommer meddelas via e-post samt sms så fort arbetet är klart i just din stad.

Välkommen till en ny termin!

På Knatteskutt får barn i åldrarna 3-7 år chans att prova olika idrotter eller dansstilar under lekfulla och avslappnade former. Hos oss är alla barn välkomna och vi finns i din närhet. Knatteskutt fokuserar på motorisk inlärning och utveckling i grupp.

Barnen tränar en gång i veckan och grupperna delas in efter ålder. Alla våra ledare har genomgått Knatteskutts Barnledarutbildning och planeringen av varje tillfälle har gjorts av våra erfarna idrottspedagoger. Allt för att du som vuxen ska känna dig trygg när ditt barn börjar hos oss.

Välkommen med din anmälan! Begränsat antal platser - först till kvarn.

 

 

 

 

Massbild kaniner 1 NY

Knatteskutt arrangeras av Svenska Idrottsfrämjandet