Anmälan och Avbokning

Som anmäld till Knatteskutt har du alltid förtur till nästa termin. Du kan enkelt tacka ja eller nej till din plats genom att logga in på Mina sidor. Vi kommer att skicka ut information om när det är dags att tacka ja eller nej.

Det går att anmäla även om terminen dragit igång. Priset reduceras allt eftersom terminen fortlöper. Anmäler du ditt barn efter sista avbokningsdag har passerats har du möjlighet att prova ett tillfälle inom 7 dagar sedan är anmälan bindande för resten av terminen.

Det går inte att göra endast en intresseanmälan. En anmälan är bindande fram till att en avbokning sker. Önskar du inte behålla din plats måste du avboka den enligt våra avbokningsregler.
Om du önskar anmäla ditt barn till Knatteskutt gör du det här på hemsidan: www.knatteskutt.se. I rullistan hittar du vilka städer/områden Knatteskutt finns i. Klicka dig vidare till din stad/område och klicka på ”Anmäl nu!”, till höger i bild. Dubbelkolla så att du valt rätt inriktning (Dans eller Idrott). Väl stad/område och termin. Fyll sedan i dina personuppgifter. En giltig e-postadress måste finnas då Knatteskutt främst kommunicerar genom e-post. Observera att det är endast ETT barn per anmälan.

Skriver du något annat i fältet för ”Allergier, mediciner, sjukdomar” än just detta i anmälningsformuläret kommer detta inte att behandlas. Önskar du meddela Sweden Sport Academy och Knatteskutt något utöver det som efterfrågas i anmälningsformuläret måste du kontakta kundservice i det specifika ärendet. Kontaktuppgifter hittar du under ”Kontakta oss” i menyn här på hemsidan.

När anmälan sedan är gjord skickas ett bekräftelsemail till den angivna e-postadressen i anmälan. Mailet innehåller bland annat dina inloggningsuppgifter, de använder du om du önskar välja/byta tid eller avboka din plats. Dyker det inte upp något bekräftelsemail på din anmälan hör du av dig till oss antingen via telefon på: 010-330 30 35 eller till info@swedensportacademy.com

Anmäler du ditt barn till Knatteskutt innan tiderna uppdaterats på hemsidan kommer du att få ett mail när ditt barn tilldelats en grupp. Sweden Sport Academy delar in barnen efter ålder och när din anmälan gjordes. Du ansvarar själv för att kolla och hålla dig uppdaterad via e-post när ditt barn tilldelas en plats. Du har inte förtur till en specifik plats i en specifik grupp grundat på att du anmält dig tidigt, varit med en tidigare termin eller skrivit detta i anmälan.

Om du valt en grupp och sedan önskar byta grupp sker detta i mån av plats. Är det fullt i den grupp du önskar förflytta ditt barn till får du vänta tills plats finns. Du kan själv byta till en grupp med lediga platser genom att logga in med dina personliga inloggningsuppgifter på: www.knatteskutt.se/login
Självklart är barn med funktionshinder välkomna att delta i Knatteskutts aktiviteter. I dessa fall ser vi gärna att ledsagare/assistens eller annan vuxen finns med barnet under aktiviteten så att våra ledare kan koncentrera sig på gruppen som helhet. Prata gärna med ledaren hur ni kan lägga upp dans- eller idrottsaktiviteten för ditt barn på bästa sätt.
Önskar du förflytta din anmälan till en annan stad på grund av flytt eller annat skäl kontaktar du Knatteskutt kundservice på e-post:info@swedensportacademy.com eller via telefon på: 010-330 30 35 så hjälper vi dig med bytet om plats finns. Detta gäller även om du önskar byta från dansinriktningen till idrottsinriktningen  eller tvärtom.

Hos oss på Knatteskutt är det alltid först till kvarn som gäller vad gäller platserna till varje termin. I slutet av en pågående termin släpps anmälningsmöjligheten på hemsidan till nästkommande termin.

Våra deltagare blir erbjudna en reserverad plats till kommande termin. I slutet av pågående termin loggar man in på ”Mina sidor” och väljer att tacka ”Ja”, ”Nej” eller ”Kanske”. Tackar man ”Ja” får man inför nästa termin automatiskt en plats. Gruppindelning med dag, tid & plats och faktura skickas ut automatiskt inför kommande termin. Avbokning sker enkelt med personliga inloggningsuppgifter på knatteskutt.se/login

Avbokning sker via vår hemsida: www.knatteskutt.se/login där du loggar in med dina personliga inloggningsuppgifter som du får med din anmälningsbekräftelse via e-post och med din faktura om du har valt faktura som betalsätt. Om du inte har dina inloggningsuppgifter tillgängliga kan du enkelt få dem skickade till dig genom att du klickar på ”Glömt lösenord” på www.knatteskutt.se/login och uppger din e-postadress.

Dina personliga inloggningsuppgifter kan exempelvis se ut på detta sätt:
Användarnamn: info@swedensportacademy.com-8xdh
Lösenord: d6ywq97c

Hela e-postadressen plus de sista tecknen är ditt användarnamn. Kopiera hela användarnamnet och klistra in det på raden för användarnamn påwww.knatteskutt.se/login samma sak med lösenordet. Klicka sedan på ”Avbokning i menyn” och följ instruktionerna för avbokning. Det är också i denna avbokningsprocess du lämnar dina kontouppgifter om en återbetalning är aktuell.

Avbokningar kan INTE göras till våra ledare. Meddelar du en ledare inom Knatteskutt att ni inte önskar fortsätta är det inte ett giltigt argument för att en avbokning skett. Avbokningar måste göras via personliga inloggningsuppgifter enligt ovan. Om du har fått en tid utanför dina önskemål och vill avboka platsen måste du göra en korrekt avbokning enligt reglerna.

Har ingen avbokning gjorts efter att sista datumet för avbokning passerats måste du betala terminsavgiften, oavsett närvaro.

Avbokningsregler vårterminen 2019

Sista datum för kostnadsfri avbokning är den 28 januari kl. 23:59. Därefter kan platsen avbokas fram till 25 februari kl. 23.59 och då återbetalas allt utom 250 kr.

Om du anmält ditt barn när inga tillgängliga platser funnits och barnet därefter erbjudits reservplats gäller följande:

Om plats i grupp tilldelas t.o.m. före sista kostnadsfria avbokningsdag gäller samma regler som för dem som fått en plats direkt, se villkor.

Om plats i grupp tilldelas mellan datumet för kostnadsfri avbokning och sista avbokningsdag mot 250 kr har du möjlighet att avboka din plats kostnadsfritt 7 kalenderdagar, räknat från det datumet plats har tilldelats. Om ingen avbokning sker är barnet anmält till resterande aktivitetstillfällen under resten av terminen.

Termin

Ord. termin: v. 35-42 Justeringar kan förekomma i enstaka grupper.

Ålder

Barn födda 2013-2017

Plats, dag, tid

Kika in på din stad/område så hittar du tiderna där.

Pris

Välj ditt område för att se priset för ditt område.

I terminsavgiften ingår

Knatteskutts guldmedalj. Alla barn är också försäkrade under alla aktiviteter

Alla dansar loss!

Nu finns Knatteskutts nya album på Spotify, iTunes och många andra streamingtjänster!
 
knatteskutt_album_cover_v3_ny_text-musikloggor-mini