2003

Knatteskutt arrangeras av Sweden Sport Academy AB. 2003 startade Sweden Sport Academy idrottsverksamheter för barn i form utav sommarläger. Idag erbjuder vi mängder av barn- och ungdomar olika idrottsaktiviteter under sommarlovsveckorna. Här erbjuds barn mellan 10-16 år sommarläger. Vi erbjuder: dansläger, tennisläger, läger med simning, fotbollsläger, innebandyläger och handbollsläger. Läs mer på www.swedensportacademy.com

2007

10. Gymnastik2007 genomfördes de första idrottsskolorna för yngre barn. Idrottsaktiviteter som riktade sig till nyfikna barn som ville prova många olika idrotter under en termin. Det startades 2007 i åtta städer runt om i Sverige. Sedan dess har intresset ökat enormt och idag finns Knatteskutt i cirka 200 städer/områden i Sverige.

2012

knatteskutt_breakdance_250Under våren 2012 startade vi också Knatteskutts dansinriktning i Sverige. En terminsaktivitet för barn med ett intresse för dans och musik. Här får barnen möjlighet att prova på häftiga dansstilar under lekfulla former till svängig musik! Knatteskutt Dans finns i omkring 70 områden över hela Sverige.

2015

Under hösten 2015 startade vi upp vår dansskola Star Dance som erbjuder 6-12 åringar att prova olika dansstilar under en termin. Star Dance och våra dansläger har samma dansprofil som är med och utformar avslutningsdansen men också besöker lägren under sommaren. 2015 var Ace Wilder vår dansprofil och 2016 är det ISA. Läs mer om våra dansläger här!

2015 startade vi också Run Power, löpargrupper för vuxna. Run Power, med Sweden Sport Academy”, är vår satsning på personlig träning för en aktiv livsstil. Läs mer om RunPower här!

Anmäl dig idag!