Faktura och betalning

När en anmälan genomförs väljer du om du önskar få din faktura via e-post eller hem i brevlådan. Väljer du alternativet ”per brev” läggs det på en fakturaavgift på 50 kr. För att kunna öppna e-postfakturan behöver du ha Adobe Reader eller liknande program installerat. Har du bockat i via e-post och ingen faktura har dykt upp vänligen kolla igenom din skräppost. Har du ett spamfilter på din dator kan det vara orsaken till att fakturan inte nått din inkorg utan istället hamnat i din skräppost.

Om du inte heller hittar någon faktura i skräpposten vänligen kontakta oss via kontaktformuläret. Kontaktformuläret hittar du under ”Kontakta oss” i menyn, välj ”Faktura/betalning” som ämne och fyll i resterande uppgifter. När meddelandet når oss undersöker vi ditt ärende, dubbelkollar så att rätt e-postadress är avgiven i anmälan och skickar en ny. Skulle det fortfarande inte dyka upp någon faktura vänligen kontakta oss igen så skickar vi en faktura per post istället.

Inom en vecka från avbokningsdagen görs en återbetalning till det konto som du angav när du avbokade din plats. Skulle det mot all förmodan inte ha dykt upp någon återbetalning vänligen kontakta oss via kontaktformuläret. Kontaktformuläret hittar du under ”Kontakta oss” i menyn, välj ”Faktura/betalning” som ämne och fyll i resterande uppgifter, skriv också gärna med ditt fullständiga kontonummer (clearing- och kontonummer).

Hör av dig via kontaktformuläret så fort den första påminnelsen når dig. Har en betalning skett men att inget OCR-nummer har angivits eller att det har angivits på ett felaktigt sätt så kan vi tyvärr inte se att någon betalning är kopplad till ditt barns anmälan. För att kunna hjälpa dig genom att spåra din inbetalning behöver vi veta nedanstående:

  • När betalade du fakturan?
  • Vilken summa betalade du?
  • Till vilket BG-konto har du betalat till?
  • Vilken betalningsreferens (mottagartext) angav du? Det du skrev till oss när du betalade fakturan (OCR-numret, Knatteskutt, ditt barns namn, ditt namn eller liknade).

En anmälan till Knatteskutt är bindande fram till att en avbokning sker. Avbokningen måste ske via www.knatteskutt.se/login där du loggar in med dina personliga inloggningsuppgifter som du har fått i din anmälningsbekräftelse via e-post, dessa finns också med på din originalfaktura. Ingen annan form av avbokning är giltig. Sker ingen avbokning och terminen fortlöper så får du betala hela terminsavgiften oavsett om barnet medverkat eller ej. Detta står i de villkor du godkänt i din anmälan.

Termin

Ord. termin: v. 35-42 Justeringar kan förekomma i enstaka grupper.

Ålder

Barn födda 2013-2017

Plats, dag, tid

Kika in på din stad/område så hittar du tiderna där.

Pris

Välj ditt område för att se priset för ditt område.

I terminsavgiften ingår

Knatteskutts guldmedalj. Alla barn är också försäkrade under alla aktiviteter

Alla dansar loss!

Nu finns Knatteskutts nya album på Spotify, iTunes och många andra streamingtjänster!
 
knatteskutt_album_cover_v3_ny_text-musikloggor-mini