Träning och gruppindelning

Så fort vi fått tiderna bekräftade uppdaterar vi hemsidan. Det är många föreningar och organisationer som vill ha tider och ibland kan det tyvärr dröja innan vi får de bokade tiderna bekräftade av kommunerna. Du kan anmäla ditt barn till en termin tillsammans med Knatteskutt utan att veta dag, tid eller plats. När vi sedan får tiderna får du ett mail med information om vilken grupp ditt barn placerats i. Skulle inte tiden passa kan du, i mån av plats, byta grupp eller avboka dig.  Detta gör du genom att logga in med dina personliga inloggningsuppgifter som du fått i ditt första bekräftelsemail från oss. Inloggningssidan hittar du här: www.knatteskutt.se/login

Om vi har flera gymnastikhallar i din stad placerar vi ditt barn i den hallen som ligger närmast din bostadsadress.

Om du valt en grupp och sedan önskar byta grupp sker detta i mån av plats. Är det fullt i den grupp du önskar förflytta ditt barn till får du vänta tills plats finns. Du kan själv byta till en grupp med lediga platsen genom att logga in med dina personliga inloggningsuppgifter på:www.knatteskutt.se/login

Om du önskar byta inriktning sker även detta i mån av plats. Kontakta oss på info@swedensportacademy.com så hjälper vi dig.

Gruppindelningen hittar du på vår hemsida: www.knatteskutt.se/login. Där loggar du in med dina personliga inloggningsuppgifter som du fick med din anmälningsbekräftelse via e-post samt med din originalfaktura.  Om du inte har dina inloggningsuppgifter tillgängliga kan du enkelt få dem skickade till dig genom att klickar på ”Glömt Lösenord” och uppger din e-postadress på www.knatteskutt.se/login När du har loggat in är gruppindelningen det första du ser.

Som anmäld till Knatteskutt blir du erbjuden en reserverad plats till kommande termin. I slutet av pågående termin loggar man in på ”Mina sidor” och väljer att tacka ”Ja”, ”Nej” eller ”Kanske”. Tackar man ”Ja” får man inför nästa termin automatiskt en plats. Gruppindelning med dag, tid & plats och faktura skickas ut automatiskt inför kommande termin. Avbokning sker enkelt med personliga inloggningsuppgifter på knatteskutt.se/login.

Om du önskar byta inriktning kontakta oss på info@swedensportacademy.com så hjälper vi dig.

Vårtermin och hösttermin inomhus

Barnen behöver vara ombytta för inomhusaktivitetet när barnen är inomhus. Det går bra med sockiplast eller rena skor. Endast strumpor eller barfota ser vi helst inte då det är lätt att halka i strumpor eller bli trampad på om man är barfota.

Ta också med en fylld vattenflaska. Märk gärna vattenflaskan med barnets namn.

Utetermin utomhus

Ditt barn behöver vara ombytt för utomhusaktiviteter. Tänk på att ha kläder efter väder!

Ta också med en fylld vattenflaska. Märk gärna vattenflaskan med barnets namn.

För barn 2-3 år så deltar du som förälder tillsammans med ditt barn på alla pass med Knatteskutt, självklart ombytt till träningskläder. Ni genomför passet tillsammans och du hjälper till och stöttar ditt barn där det behövs.

Är ditt barn 4 år väljer du själv som förälder om du vill delta tillsammans med ditt barn hela terminen eller endast vara med på inskolningen i början av terminen.

Barn 5-6 år har en inskolning under två första tillfällen där du som föräldrarna har möjlighet att delta tillsammans med ditt barn på Knatteskutts pass. Då deltar du som förälder ombytt till träningskläder tillsammans med ditt barn under hela passet. Efter inskolningen deltar barnen själva på passen utan föräldrar i salen.

För att aktiviteten ska bli så bra som möjligt för de deltagande barnen har vi inte möjlighet att ta emot ej anmälda syskon under aktiviteten. Undantaget är bebisar i bärsele.

Den mailadress som du angivit i anmälan är den som vi per automatik skickar informationsmailen till. Har du ett spamfilter på din dator kan detta vara orsaken till att du inte fått några mail, vänligen kontrollera din skräppost.  Finner du inga informationsmail i din skräppost, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret. Kontaktformuläret hittar du under ”Kontakta oss” i menyn och fyll i resterande uppgifter. Ange gärna den e-post du önskar få våra mail till en extra gång. Har du en företagsmail kan detta också vara orsaken till att mailutskicken inte når dig. Många företag har spärrar för denna typ av mailutskick.

Knatteskutt sköts via ett centralt kontor med personal i Växjö. Kontoret och vår kundservice når du lätt genom vårt kontaktformulär på hemsidan www.knatteskutt.se, välj stad i rullistan och klicka på fliken ”Kontakta oss” i huvudmenyn. Fyll i dina uppgifter och ditt ärende.

Har ditt barn glömt kvar något i lokalen? Skicka då ett meddelade till oss via vårt kontaktformulär, välj stad i rullistan och klicka på fliken ”Kontakta oss” i huvudmenyn. Fyll i dina uppgifter och det ni glömt kvar. Då hör vi med ledaren om denne fått med sig det du glömt. Om ledaren inte har fått med sig det du glömt skickar vi ut ett massmail till alla som varit på aktiviteten. Du kan även kontakta skolan direkt för att kunna hämta dina kvarglömda saker.

Du behöver inte anmäla frånvaro av ditt barn hos Knatteskutt. Barngymnastiken/Barndansen fortlöper enligt konceptet oavsett hur många barn som kommer till Knatteskutt. Är det sjukdomstider i förskola/skola och många är sjuka är det ändå alltid aktivitet för de som är friska. Vi ställer aldrig in träningen baserat på hur många friska barn eller sjuka barn det är i gruppen.

Blir ditt barn sjukt eller skadar sig så att barnet inte kan medverka på resterande aktiviteter under terminen måste vi mottaga ett giltigt läkarintyg som visar på att barnet inte är kapabel till att deltaga under resterande aktiviteter under terminen. Du betalar för tillfällena fram till att vi erhåller ett läkarintyg oavsett om ditt barn närvarat eller inte.

OBS! Detta gäller inte enstaka sjukdomstillfällen under terminen trots läkarintyg. Detta gäller endast om barnet är förhindrat till att fortsätta samtliga resterande aktiviteter pga. sjukdom eller skada.

Om inget annat avtalats får kund ej filma eller fotografera under Knatteskutt. Vänligen respektera detta då inte alla föräldrar och barn vill vara med på bild. Sweden Sport Academy har rätt att dokumentera verksamheten genom fotografering samt filmning. Skulle kund ej önska att en deltagare filmas eller fotograferas måste detta meddelas till Sweden Sport Academy.

Om ditt barn behöver särskilt stöd under kursens gång deltar du som förälder tillsammans med ditt barn. Hos oss är alla barn välkomna och vi sätter alltid barnets behov i centrum. Du som förälder är en viktig del av detta. Prata gärna med vår kundtjänst så att en bra plan kan upprättas för dig och ditt barns deltagande.

Termin

Ord. termin: v. 35-42 Justeringar kan förekomma i enstaka grupper.

Ålder

Barn födda 2013-2017

Plats, dag, tid

Kika in på din stad/område så hittar du tiderna där.

Pris

Välj ditt område för att se priset för ditt område.

I terminsavgiften ingår

Knatteskutts tuffa samlarbok! Knatteskutts guldmedalj! Alla barn är också försäkrade under alla aktiviteter.

Ny webbshop!

Nu har vi lanserat vår nya webbshop och fyllt på med bl.a. fina t-shirtar.

knatteskutt_t-shirts_gron_7_grande

Pst! Gratis frakt för alla kursdeltagare!

Alla dansar loss!

Nu finns Knatteskutts nya album på Spotify, iTunes och många andra streamingtjänster!
 
knatteskutt_album_cover_v3_ny_text-musikloggor-mini